2014. október 9., csütörtök

Így készült: BKF KocsMaraton 2014

A KocsMaraton tavaly ősszel debütált, a hagyományos Kocsmatúrával szemben, és az esemény megreformálása olyannyira jól sikerült, hogy mi is megtartottuk. Tavasszal a szokásos uborkaszezonban nem tudtuk veszteség nélkül megcsinálni, ráadásul a szervezésben is nem várt gondok adódtak, az After helyszínre ugyanis ingyen engedték be az embereket. 

Az őszi maratonra már sokkal összeszedettebben álltunk neki, azzal a nem titkolt céllal, hogy csináljunk végre egy olyan kocsmatúrát, ami nem minuszos. A BKF-es közeggel ugyanis ez nem könnyű feladat, a költségek nagyok, az érdeklődők relatíve kevesen vannak, miután a kocsmatúra főleg az újonc gólyákat mozgatja meg. Idén azonban csodás gólyáink voltak, akikre lehetett alapozni, a going arány is rekordott döntött.

Vannak persze olyanok, akik minden ár-érték arány ellenére nem tudják kifizetni a majd 3 000 ft-os túrát, de nekik van kitalálva az After. A hangulat garantált volt, hiszen a túrán résztvevő arcok jó eséllyel részegen érkeznek meg a végállomásra, hacsak idő közben ki nem dőltek valahol, hiszen a party busz és a kezdő liter után erre minden esély megvan. Mivel viszonylag kis volumenű eseményről beszélünk, a KocsMaratont nem kísérti akkora hype, így nem készült hozzá se promó, se after videó, se molinó (ennek nyilván költségcsökkentési okai is vannak), ellenban a grafikákra így is nagyon büszkék lehetünk. Polgár Andinak jár a hátveregetés, aki nem csak főszervezőként, hanem grafikusként is a hátán vitte a projektet. Pacsi neki! ;)





  
 
 
  
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése