2014. december 7., vasárnap

Így készült: BKF Halloween Party 2014

Az Halloween minden évben az egyik legspeciálisabb rendezvény, mivel nem csak egy egyszerű bulit kell megszervezni, hanem egy jelmezversenyt és egy tökfaragó versenyt is kommunikálni kell a hallgatók felé. A tavalyi év tapasztalatai sötét árnyakként lebegtek felettünk, mivel mindkét esemény elcsúszott valamin. A tökfaragó verseny sajnos idén sem mozgatott meg sokkal több embert (galéria erre), de legalább mindenki számára egyértelmű volt, hogy mi a nyeremény, és a képek befotózásával, feltöltésével sem csúszott el senki. A jelmezverseny már más tészta. Tavaly az volt a gond, hogy a Fogasházban nem lehetett megtartani, aztán kiderült, hogy mégis, és végül nem is emlékszem, hogy utólag megvalósult-e egyáltalán. A helyszínen biztosan nem. Idén sor került rá, de igencsak kordinálatlan körülmények között, és megvallom őszintén, hogy az egyik legkellemetlenebb színpadon eltöltött pár perc volt ez a 10-15 perc. A győzteseknek azért ezúton is gratulálok, óriási jelmezötletekkel rukkoltak ám elő az idei indulók, ráadásul még csak egy Joker sem volt közöttük!

Ezek a dolgok persze csak apróságok a rendezvény egészét tekintve. A Halloween alapjáratban véve az egyik legbiztosabb esemény, mivel a jelmezek némileg garantálják, hogy a közönség kilépjen a keretei közül, és ezzel igen sokan is élnek. Másfelől viszont igencsak vegyes fogadtatásban részesült a szervezők azon ambíciója, hogy a BKF közönsége számára eddig többnyire ismeretlen, vagy kevésbé ismert DJ-ket hozzanak el, ezt többen is megjegyezték nekem, amikor arról kérdeztem őket, hogy jönnek-e csütörtökön?

A fellépőkre hivatkozva sokaktól kaptam nemleges választ. Ennek ellenére azért sikeres buli lett az idei Halloween is, de az Iskolát, mint helyszínt, utólag nem tartom a legjobb választásnak, mivel megosztja a tömeget, ami így három részre oszlik - a hangulat szempontjából ez nem olyan jó dolog.

A Halloween kommunikációja hasonlóan a tavalyihoz, nem olyan nagy volumenű, mint a többi BKF-es bulinak, mivel ősz elején mindig kapacitás hiánnyal küszködünk az ŐrüleTV terén, még csak ilyenkor gyűlnek az új arcok. Éppen ezért idén nem készült sem promó, sem pedig after videó. Pressing Zsófinak köszönhetően azonban kaptunk egy csomó remek grafikát (event, csoport és profil coverek, visszaszámláló lapok, stb.), amikre nagyon büszke vagyok. Eredetileg a Halloweenhez köthető figurák kellett volna megjelenjenek (boszorkányok, denevérek, fejnélküli lovasok, stb.), ez végül igencsak elment a Karácsonyi lidércnyomás irányába, amit a legkevésbé sem bánok, sőt! Imádom az egészet:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése